Vásárlóknak

Készpénzmentes fizetés

Szívesen fizetnél a kedvenc boltodban
vagy fodrászodnál készpénzmentesen?

A SimpleBusiness alkalmazással és a Simple ökoszisztémával az a célunk, hogy minél több helyen legyen erre lehetőséged! Az alkalmazás lehetővé teszi a vállalkozók számára, hogy bankkártya-elfogadó (POS) terminál telepítése nélkül használhassák a kártyaelfogadás és az azonnali átutalás előnyeit. A SimplePay fizetési felület és a Simple alkalmazás pedig a vásárlók számára teszi elérhetővé a SimpleBusiness kínálta fizetési módokat. Ezáltal partnereinknél végrehajtott vásárlásaid során több típusú fizetési mód is rendelkezésedre áll, ezek mindegyike ismerős lesz, ha vásároltál már a SimplePay felületén keresztül.

Ha rendelkezel Simple fiókkal, egyszerű dolgod lesz, de a fizetési megoldások bárki számára elérhetők.

  • A QR-kód alapú bankkártyás fizetést a Simple alkalmazás QR-vásárlás funkciójával hajthatod végre.
  • A QR-t leolvashatod az OTP vagy Raiffeisen mobilbanki alkalmazásával is, ez esetben azonnali átutalással fizetsz.
  • A kereskedő küldhet fizetési linket is bármely  üzenetküldő alkalmazás (Messenger, Viber) vagy e-mailen keresztül. A linkre kattintva a SimplePay fizetési felülete nyílik meg, ahol szerteágazó vásárlási, illetve utalási megoldásai közül választhatsz:

Bankkártyaadatok megadásával
(ha nincs Simple fiókod)

Simple fiókba belépve elmentett bankkártyáddal

Simple alkalmazásba irányító gomb segítségével

A SimplePay felületen az átutalás fizetési módot választva bankszámláról

Miért ajánljuk a SimpleBusiness alkalmazást?

Amennyiben SimpleBusiness elfogadónál vásárolsz, jelezd, hogy QR-kóddal vagy linkes fizetéssel szeretnél fizetni. Ezen felül azt is te határozhatod meg, hogy bankkártyával vagy utalással történjen a tranzakció.

  • QR-kódos fizetés esetén szükséged lesz a Simple / OTP vagy Raiffeisen mobilbanki alkalmazásodra, hogy végrehajtsd a folyamatot. A kereskedő által generált QR-kód beolvasását követően már csak jóvá kell hagynod a tranzakciót, ezáltal kizárhatod a rögzítési hibalehetőséget.
  • Linkes fizetés esetén számos fizetési lehetőség áll rendelkezésedre, részletekért kérjük látogass el a simplepay.hu weboldalra.